Cooman AdvocatenkantoorCooman AdvocatenkantoorCooman Advocatenkantoor
030 - 666 24 46
info@coomanadvocatenkantoor.nl
Veldzigt 65, 3454 PW De Meern
Cooman AdvocatenkantoorCooman AdvocatenkantoorCooman Advocatenkantoor

Kosteloos eerste gesprek

Om slechts uw juridische kwestie voor te leggen aan een advocaat kost u veelal al enkele honderden Euro’s, terwijl u nog onbekend bent of u een haalbare zaak heeft waarin een advocaat u dient bij te staan. Bij Cooman Advocatenkantoor is het eerste intakegesprek van een half uur gratis. Indien blijkt dat u een kwestie heeft met weinig kans van slagen, wordt dat u terstond meegedeeld. Het enige wat u kwijt bent is ongeveer een uur van uw tijd voor een nuttig en aangenaam gesprek, niets meer en niets minder. De kostenteller bij Cooman Advocatenkantoor gaat pas lopen als u besluit met Cooman Advocatenkantoor in zee te gaan en wij inhoudelijk in uw dossier werkzaamheden gaan verrichten.

Gefinancierde rechtsbijstand

mr Tania Cooman staat ingeschreven bij de Raad voor de Rechtsbijstand te Amsterdam. Gefinancierde rechtsbijstand (een zogenaamde toevoeging) kan worden aangevraagd, waardoor u niet het honorarium per uur verschuldigd bent. U dient slechts, afhankelijk van uw inkomen en vermogen, een door de Raad voor de Rechtsbijstand vastgestelde ‘eigen bijdrage’ te voldoen. Voor het verkrijgen van een toevoeging zijn voorwaarden verbonden: inhoudelijke en voorwaarden met betrekking tot uw inkomen en vermogen.

Naast de eigen bijdrage dient u wel de verschotten te voldoen zoals griffierecht, benodigde uittreksels uit de registers van de Kamer van Koophandel, uittreksels uit de gemeentelijke basisregistratie personen (BRP), deurwaarderskosten, etc. Indien een toevoeging wordt afgegeven, kunt u in aanmerking voor verlaging van het aan de gerechtelijke instantie verschuldigde griffierecht en zijn veelal de deurwaarderskosten (betekening en bevel) nihil.

Meer informatie over gefinancierde rechtsbijstand kunt u vinden op https://www.rechtsbijstand.nl/

Samenwerking

Mr. Cooman werkt nauw samen met een mediator, een notaris en een hypotheekadviseur. Door deze samenwerking kan aan de cliënt een “all inclusive” pakket aan dienstverlening worden aangeboden.

No-nonsense mentaliteit

Cooman Advocatenkantoor werkt op no-nonsense basis. Keihard wordt gewerkt aan het bereiken van het best mogelijke resultaat in alle kwesties die zich daarvoor lenen. U zult vroegtijdig gewezen worden op kansloze zaken of problemen die via een andere en goedkopere weg dan een advocaat kunnen worden benaderd.

Mr. Cooman beperkt zich niet tot de traditionele rol van advocaat, maar denkt graag actief met u mee. De combinatie van deze adviesfunctie, een uitstekende kennis van de juridische materie en oplossingen op maat, vertegenwoordigt voor de cliënten van Cooman Advocatenkantoor een duidelijk toegevoegde waarde. Met een kritische blik en in goed overleg met u wordt gezocht naar de beste oplossing. Zonder poespas, en vooral zonder afstand.

Klachtenregeling

Ons kantoor zal er alles aan doen om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Toch kan het voorkomen dat u ontevreden bent over een bepaald aspect van onze dienstverlening. Wij verzoeken u uw bezwaren eerst aan ons kantoor voor te leggen. Voor onze interne klachtenregeling wordt verwezen naar onderstaand bestand.

Kantoorklachtenregeling Cooman Advocatenkantoor.pdf

Mocht ons overleg onverhoopt in uw ogen niet tot een bevredigend resultaat leiden, dan kunt u een klacht indienen, zie: https://www.advocatenorde-middennederland.nl/50998/problemen-met-uw-eigen-advocaat.

Privacyverklaring

De privacyverklaring van het kantoor vindt u hier: Privacyverklaring.pdf